søndag den 6. januar 2013

Peter Belli skal giftes i en skov

Fra SE & HØR: 1965.

Med sandsigersken Corintas yndige datter June. - Derefter drager de unge med hans nye musikgruppe landet rundt med telt

Tekst: Gunnar Fogh
Foto: Lisbeth Hedeland


Popidolet og hans forlovede med svigerforældrene i deres campingvogn, der har potteplanter i miniaturevinduerne, nappamøbler, billeder på væggene og TV i hjørnet.Da June Dennow for få år siden skulle konfirmeres, fandt familien ud af, at begivenheden burde finde sted - i en skov.
Det var aldrig sket herhjemme, hvorfor moderen forelagde sagen for daværende kirkeminister Bodil Koch, der spontant gav følgende svar: - Det er da en smuk tanke ... Jeg ville ønske, det også var sket med mine børn!Ideen kunne realiseres, fordi familien ikke havde noget fast bosted. Konfirmationen fandt sted i St. Lyngby Skov i Nordsjælland, hvor sognepræst Johs. Due-Hansen, Kregme, blev så bevæget, at han måtte fælde en tåre af rørelse.
Når tiden kommer, skal June også giftes deroppe. Og denne gang bliver begivenheden formentlig overværet af TV, radio og pressen, for June er sandsigersken Corintas datter, og brudgommen er popidolet Peter Belli!


Peter Belli, der er af artistfamilie, skal føre graciøse, eksotiske June, kvart-sigøjner, til brudeskamlen i guds fri natur.Derefter drager de unge i egen kæmpemæssig campingvogn forspændt med lastbil (rummende telt til 1200 besøgende) rundt i landet med start i Jylland med Peter Belli og hans nye musikgruppe, der vil underholde på en helt ny måde.Men først skal Peter Belli i landsretten den 18. maj have prøvet sin byretsdom på 60 dages fængsel for i en radioudsendelse at have erkendt, at han har røget hash. Med Irs. Carl Madsen som forsvarer og med den sidste tids røre om problemet håber Peter Belli, at han slipper med en bøde.


Bedsteborger-idyl med en smøg til teen og en godbid til pekingeseren. - Jeg ryger aldrig hash mere, siger Peter Belli. - Det smager modbydeligt, kan nok virke opstrammende, men er farligt at tage, når man er træt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar