lørdag den 28. april 2012

OTTO BRANDENBURG: JEG FORSTÅR GODT MIN KONE VILLE SKILLES


Artikel af Leif Mariager fra Billed Bladet, 1966

IDOLET, DER KOM NED MED
NAKKEN

Jo mere man beskæftiger sig med musik, jo mere kommer man til at holde af den. Respekten vokser med årene, samtidig med at man interesserer sig mindre og mindre for det kommercielle, det populære...


Men vi skiltes ikke som uvenner, fortæller Otto Brandenburg i denne sidste artikel om sit liv. Nu har han fået skik på sig selv, fundet rigtige venner og en kvinde, der holder af ham. Men han havde det svært, da populariteten svigtede, og han røg ud i mørket — alene og uden venner

JEG søgte til udlandet, træt af at skulle have tærsk alle vegne, træt af gang på gang at vende hjem med iturevet tøj, træt af at skulle stikke halen mellem benene — det er jo utåleligt at skulle bøje nakken og smile og sige tak, ligegyldig hvilke grovheder man bliver budt ... Grotesk, at det var de samme mennesker, der havde været begejstret for én, og som nu ødelagde én — er det mon noget, der står i forbindelse med en menneskelig trang til det destruktive? Jeg har en fornemmelse af det i hvert fald.
Jeg rejste først efter en periode, hvor jeg for sidste gang leflede for den populære sang, for twisten. Nå, twist er i og for sig god nok, for min skyld kan man kalde det twist, rock eller pigtråd, bare det swinger. Men jeg havde været en tur i Paris og optrådt på Olympia, og der lancerede Chubby Checker. ”The Twist”. Da jeg kom tilbage, sled jeg gangene i Radiohuset nogle uger, men det var pinligt at møde producere, der kikkede på én med »forkerte øjne«. Så hellere sidde i huset i Dragør og vente på, at telefonen skulle ringe.
Det var for så vidt en journalist, der satte tingene i skred igen. Min grammofonplade »Hello, Mr. Twist« var anledningen til tre sider i et blad. Og bare to dage senere var Sverige i telefonen. Jeg var noget tøvende. Jeg skulle optræde på »Nålen«, og selv om jeg havde haft lange stunder med flittige øvelser — kunne jeg så klare mig på denne store scene i Stockholm, hvor alt fra Armstrong til Stan Getz har optrådt?
Gagen var ikke ret høj, men det var et engagement, der ville være et blåt stempel — turde jeg egentlig?
Jeg tog mod til mig, og da jeg kom til Stockholm, kom yderligere et tilbud: om jeg ville medvirke i det svenske Melodi Grand Prix? Jeg sang »Anne-Li« og »Lololita« — den sidstnævnte blev nummer to.
Og de svenske folkeparker stod åbne for mig. Alle er lige på de svenske folkeparkers scener, men jeg følte mig smigret ved at arbejde på de samme scener som »The Platters«, The Shadows og Cliff Richard, vidunderligt at begynde på en frisk, vinde publikum forfra, have gode musikere og ingen flyvende flasker og frækheder.

Newfoundlænderen "Shadow" har trofast fulgt Otto Brandenburg igennem de svære år og giver ham dagligt en velment, men kraftig modtagelse.

Men det var et hårdt race — 5- 600 kilometers kørsel om dagen for at nå at opfylde kontrakterne — folkeparkerne trækker én procent fra pr. minut, man spiller for sent, så man stod ofte i valget mellem at bryde hastighedsbegrænsningen i disse sommerferietider eller betale bøde til folkeparken, så lange afstande var der — og etaperne og timeplanerne var i reglen udregnet på et så tidligt tidspunkt af foråret, at man ikke havde kunnet kalkulere med sommerens hastighedsbegrænsninger. Min kone, Ina, ventede vort andet barn. Jeg havde derfor som sidste station inden hendes nedkomst taget et engagement på »Hamburger Börs« i Stockholm. Jeg sang dels i en trio, dels folkesange, der senere blev noget moderne herhjemme — solo.
Et par dage før min sidste aften i dette engagement havde svensk TV startet noget nyt. Hylands Hörna, og mine to musikere havde fået et fristende tilbud om medvirken i denne ny TV-serie. Jeg ville naturligvis ikke lægge mig hindrende i vejen for denne chance for et langt engagement til dem — det var i øvrigt guitaristen Bernt Öst — nu leder af vokalgruppen »Family Four« (det var den gruppe, der for nylig ved en færdselsulykke mistede et af sine medlemmer), og det var bassisten Beppo Grasman, nu medlem af vokalensemblet »Gals and Pals«.
Jeg sagde altså ja til at ville optræde alene den sidste aften og gav mig til at indøve et broget program. Da jeg stod i kulissen og ventede på, at det skulle blive min tur, kom et telegram til mig, og jeg nåede at læse, at Ina havde født en dreng. En kollega i kulissen læste videre og sagde: »Det er nu synd for din kone og dig.« Jeg rev telegrammet ud af hænderne på ham og fik nu hele sandheden. Min søn havde været død ved fødslen. Jeg var lammet. Det var få sekunder, før tæppet skulle gå op, men jeg nåede at sige til pianisten: »Drop det hele. Vi tager nogle stilfærdige evergreens i stedet for.«
Hele det afsluttende programs personale holdt en fest i et privat hjem. Jeg var også inviteret, men havde ikke megen lyst. Da de andre forlod etablissementet, stak man mig en seddel med adressen i hånden, og jeg sagde, at jeg først ville rydde op i min garderobe og sige farvel til funktionærer og tjenere. Jeg tog en taxi ud til adressen, gik op i ejendommen og ringede på døren, den rigtige dør, og da ingen kom, bankede jeg også. Ud fra nabolejligheden kom i det samme to mænd farende, som forsøgte at skubbe mig ned ad trapperne, efter at have nedkaldt himlens og helvedes vrede over mit hoved og givet mig hovedansvaret for det stockholmske blodbad under Christian den Anden. Politi blev tilkaldt. Nå, og jeg var kun ét vidne mod to, plus nogle politibetjente. 7.000 danske kroner kostede balladen mig — samt en hjernerystelse.
En genindkaldelse til forsvaret kostede mig 45.000 kroner i uopfyldte kontrakter i Sverige, plus hvad jeg kunne have tjent ved TV og radio.

Otto Brandenburg elsker sit Dragør, går tit tur på havnen og tager jævnligt ud med fiskerne. Men her er han på vej til færgen til Limhamn, til svenske engagementer.

Jeg blev civil, og alt var smalhans. Somme tider stod menuen på kartoffelmos, somme tider ikke engang på det. Kurven var dalende hjemme hos kone og barn i Dragør. Jeg forstår da så udmærket problemet, set fra en kvindes synspunkt — at hun bliver skeptisk, når man gang på gang siger: Vent lidt, det skal nok gå, noget vil vise sig.
Men der er det med musik, man efterlader den ikke bare på vejen, man giver sig ikke bare til at lave noget andet og glemmer den. Og der er yderligere det ved musik: jo mere man har med den at gøre, jo mere holder man af den, jo mere respekt får man for den — og — som en ekstra dividende, jeg tænker her på det arbejdsglædemæssige, man bliver efterhånden mere eller mindre ligeglad med, om noget er populært. Det, man frembringer, det, der betyder noget for én, er, om man synes, man kan forsvare det, man laver, om det er rigtigt, om det er ægte.

I de svenske folkeparker er alle optrædende lige - her slapper jeg af under en mikrofonprøve sammen  med Cliff Richard.

Og da jeg blev foreslået at tage en kontorplads, måtte svaret blive nej. Jeg havde fået engagement til en turné i Tyskland, men uanset om der var udsigt til større indtægter, blev Ina og jeg enige om, at vi hellere måtte skilles. Vi skiltes, ikke som uvenner, men i erkendelse af, at vi var blevet for forskellige. Men vi har da stadig kontakt, for det er klart, at når man har børn sammen, så er man aldrig helt færdige med hinanden, man kan ikke slå en streg over årene, der er gået.
Inden min Tysklands-turné sagde jeg: »Det er i orden, vi skilles, bare huset er tomt, når jeg vender tilbage«.
Mon ikke de fleste mænd har det sådan? Når ægteskabet går i stykker, har hjemmets døde ting ingen som helst interesse, bl.a. fordi, man har et ønske om, at det stadig skal være den vante ramme om barnets dagligdag?
Jeg kom tilbage fra Tyskland til et stort, tomt hus — alle tiders ekkorum, tænkte jeg galgenhumoristisk. Men tapetet var da på væggene. Jeg lå på gulvet om natten, jeg havde en dyne over mig og hunden »Shaddow«, en sort Newfoundlænder, ved siden. Hunden havde valgt selv. Jeg sagde kom, og så lød den mig. Jeg bilder mig såmænd ikke ind, at han holdt mest af mig, men jeg tror, at hunde retter sig efter manden i huset.
Nå, men jeg lå i det tomme hus og tænkte om natten: Skal du ned, kan du lige så godt komme helt ned.
Jo, for skattevæsnet kom på nakken af mig. Og der er i det hele taget en frygtelig masse mennesker, der synes, det er sjovt at træde på mennesker, når de ligger ned.
Jeg kæmpede, jeg satte forbruget ned, men lige lidt hjalp det: Betal 5.000 kroner her. Betal 7.000 kroner der. Og: hvis De ikke inden otte dage betaler 3.000, så er det tvangsauktion, og hvis De ikke ...
Til sidst blev jeg så apatisk, at jeg tænkte: Så lad dem da i himlens navn sælge hele skidtet.
Det alvorligste og det afgørende var et brev fra skattevæsnet: Hvis De ikke betaler 42.000 kroner inden ...
Nu lå man ned, nu skulle man have et spark, sådan kunne man se på det. Eller: Hvis man havde haft en forretningsfører, så kunne han måske have fortalt én, at der er noget der hedder 80 procent skat af indtægten ...
Men nu lå jeg på nulpunktet. Det var dog et udgangspunkt. Og jeg kunne gøre mit Livs regnskab op, eventuelt prøve at leve. Jeg opdagede, at der var en by, der hed Dragør. Ja, jeg havde jo boet der i flere år, haft postadresse osv.
Jeg gik ud i byen, opdagede, at den er propfyldt med rigtige mennesker, fik nye venner blandt folk, der var komplet ligeglade med, hvad jeg havde været, og helt forrygende ligeglade med, hvad jeg var nu, ud over at jeg var et menneske.

-Med 14 dages arbejde - og 14 dages fri-rytmen bliver der tid til hobby - jeg samler på kønne sten, og jeg pusler med tegninger, denne her er af min datter Stine.




Hentet til fogedretten
Jeg tog ud på Øresund med fiskerne — det indebar også det praktiske, at det kunne blive til fiskemad til mig og »Shaddow«. Jeg har forresten fisket op til 15 torsk på sådan en tur — og når så gartneren gav mig kartofler!
Jeg havde en lang ferie og lærte, hvor lidt man egentlig behøver. Tilværelsen er hverken arkitekttegnede møbler eller mekaniserede statussymboler.
Med mellemrum hvirvlede der en stak breve ind gennem brevsprækken. Fra folk, der ville have penge, og så blev jeg hentet til fogedretten — og stod så i København og længtes efter Dragør. Nu vil jeg vove at påstå, at jeg aldrig har drømt om, at kreditorerne ikke skulle have deres penge. Og i dag kan jeg se, at jeg faktisk kunne have redet den økonomiske storm af. For der gik nemlig et helt år, inden der kom gang i tvangsauktionen. Man bildte mig ind, at den kun var 14 dage ude i fremtiden, og så tabte jeg helt pusten. Jeg har aldrig haft nogen varm ledning til Rockefellerfonden. Jeg har i øvrigt ikke set et eneste stykke papir fra skattevæsnet på mit hus, hvordan det er solgt, hvor meget man har fået osv. Jeg afleverede bare mine papirer til det kære væsen, og det har ordnet resten. Tør man nok sige.
Men det dæmrer, det har dæmret, og jeg har en masse gode ting at tænke på: jeg har sunget med Count Basies orkester, jeg har sunget folkesange og lavet en masse ting, der er adskilligt mere værd end en matrice med forsølvning. 

"Mr. Twist" som Otto Brandenburg hed i årevis i Sverige, danser med en fashionabel partnerske - Josephine Baker.

Der skal ikke jamres fra min side. I det sidste par år har jeg rent menneskeligt udviklet mig mere end i de foregående 10, det ville være utidig og falsk beskedenhed af mig at påstå andet. Ja, faktisk eksisterer den gamle Otto Brandenburg ikke mere. Jeg kender ham ikke, iagttager ham måske med en smule personlig interesse, når jeg ser tilbage. Jeg har truffet alle slags mennesker, jeg har oplevet den hurtige opstigen og undervejs mødt såkaldt fine mennesker, der ikke var så pokkers fine alligevel, og jeg har prøvet en nedgangsperiode, hvor vennernes antal svandt ind til mindre end en tiendedel. Ham H. C. Andersen var ikke så tosset, da han skrev »Fyrtøjet« — der var så mange trapper, sagde folk, da soldaten var blevet fattig, at de ikke mere kunne besøge ham.
Det kan af og til være lidt tragikomisk at møde gamle venner, der spørger: Hvordan går det? Det står skrevet i deres blik, at man helst skal ligne Bispebjerg Kirkegård, og vantroen er umiskendelig, når jeg så siger: Mægtig godt, du gamle. Arh, lad nu vær' ... Tja, og så står man der og skal sige ord i et forsvar, man ikke gider, fordi man ikke behøver det. Og så er det, man lige så stille hvisker: Nå nej, du må jo nok bedre vide det ...
Men sandheden skal fortælles her: Hvad jeg bedriver? Lever! Som man synger i »Boheme«.
For resten kunne jeg være beskæftiget året rundt, hvis det ikke var for det kære skattevæsens skyld. Men økonomisk og på anden måde er det bedst at arbejde 14 dage, holde 14 dage fri, arbejde 14 dage osv. Det giver mig mulighed for at svare udgifter til kone og barn — og frihed til at gå lange ture i Kongelunden og ved Dragør Havn. Og til at dygtiggøre mig på guitaren og komponere.

Melodi Grand Prix er mere end idol-Grand Prix fastslår Otto Brandenburg. Her er han i TV med "Godnat lille du": - Jeg var meget nervøs, for lampen på bordet skulle slukkes lige i starten, alt klappede ved prøverne - og så glemte man at afbryde strømmen, da udsendelse "gik i luften".


Jeg sidder ofte til langt ud på natten og komponerer. Jeg har vel nu i alt op mod 100 melodier — det tal regner man med som forudsætning for, at en enkelt, ikke altid den bedste, skal slå igennem. Halvdelen er udkommet i udlandet. Ikke en af dem er lavet ud fra en salgsmæssig hensigt, de er uden tilsætning af nogen kommercielle virkemidler. De skal bare virke ved sig selv.
Tja, hvad har man ikke oplevet. F. eks. midt i en nedgangsperiode at blive inviteret til sangfestival i Berlin, i Vest- og Østtyskland — og vinde den. Det var egentlig rigtig skægt, men det omtalte aviserne ikke. Derimod hvad jeg skyldte i skat og det antal biler, jeg havde ødelagt. For en sikkerheds skyld var tallene ganget med to.
Jeg har i denne tid og langt ud i fremtiden de engagementer, jeg kan ønske mig, jeg har fundet en livsrytme, jeg har en dejlig fred med mig selv. Og jeg bor hos venner, der slog deres døre betingelsesløst op for mig og min guitar og min hund.

-Jeg sidder og komponerer til langt ude på natten. Jeg har lavet lige ved 100 melodier, de fleste er udkommet i udlandet.


De hedder Bente og Birger Rafn.
Og jeg har truffet en yndig pige, som jeg er meget glad for, og hvis venskab jeg sætter megen pris på. Hun hedder i øvrigt også Bente.

En god kammerat og en sød veninde har Otto Brandenburg fundet i yndige Bente Flaskjær. I efteråret ferierede de glade og solbrune i Spanien.

Det er rigtige mennesker. Jeg har lært at sætte pris på ægte mennesker.
Så svinger livet. På en fredfyldt måde.

LEIF MARIAGER




Næsten symbolsk er Otto Brandenburgs sidste store grammofonsucces  blevet kaldt "Natten drog forbi".  Her smiler han optimistisk under morgenbarberingen.

Et "maleri" i glas og cement får en sidste afpudsning: "Jeg har fundet en stilfærdig livsrytme og fået fred med mig selv ... "





Otto Brandenburgs indfølte udgave af "Strangers in the night", fra samme år som artiklen fra Billed Bladet, "Natten drog forbi", 1966.

50 kommentarer:

  1. Otto Brandenburg var en fantastisk sanger og person, jeg kan huske første gang jeg så ham på tv som lille, var jeg ikke i tvivl om at der stod en mand der viste hvad han var og stod for og så kunne de andre rende og hoppe.

    SvarSlet
  2. Jeg glemte helt at sige det var spændende at læse artiklen :-)

    SvarSlet
  3. Du har helt ret, Otto Brandenburg var et musikalsk naturtalent i mesterklasse. Alt, hvad den mand rørte ved, begyndte bare at swinge.

    SvarSlet
  4. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

    Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

    Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

    SvarSlet
  5. Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Jacob Schultz og kommer fra Tivoli, men jeg flytter til Belgien med min kone. Jeg er heldigvis gift med to børn og en smuk kone. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg mistede mit job, og min kone forlod mit hus, fordi jeg ikke kunne tage godt af mig selv og familien. hende og mine børn på det bestemte tidspunkt. Det lykkedes mig i ni år, ingen kone at støtte mig til at passe godt på børnene. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min kone, men hun forhindrer mig i at tale med hende. Jeg prøver at tale med hendes ven og hendes familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og han fortalte mig om en god mand, der hjalp ham med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min kone ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min kone ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og hun fortalte mig, at hun virkelig savner mig og vores børn og min kone kommer hjem. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer med at komme tilbage din eks eller helbrede dig for sygdomme som hiv og kræft, så send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

    SvarSlet
  6. HVORDAN MIN EX-WIFE ER TILBAGE MED HJÆLPEN AF DR ALASHIRA Hej alle sammen, jeg hedder Robert Jason, efter 15 års ægteskab boede min kone og jeg lykkeligt sammen, vi elskede hinanden så meget og Ilovedmy familie, det var min prioritet , indtil morgenen, da min kone og jeg havde et lille argument om, at alle par ved godt, fordi der ikke er nogen perfekte par i verden efter argumentet om, at jeg gik på arbejde, da jeg kom hjem, kunne jeg ikke finde min kone og børn, hun fulgte også sammen med børn og venstre.Jeg forsøgte at ringe til hende, men jeg kunne ikke nå hende.Jeg gik til hendes ven, men de kunne ikke fortælle mig, hvor de skulle finde hende.Iwasfrustrated.Idid ikke hvad todo.I begyndte at drikke alkohol hver dag og om natten stoppede med at gå at arbejde.Det var en vanskelig ting for mig, fordi hun og mine børn mente for mig, at det var som om en del af min krop havde været meget smule.Jeg kunne ikke fungere godt, en dag søgte jeg på internettet, da jeg så vidnesbyrdet om, at nogen vidnede om en mand c sagde læge Alashira og howhe brough t hans kone tilbage på 3 dage, jeg har ikke tænkt på det to gange.Jeg sendte ham en besked og fortalte ham alt, hvad der var sket mellem mig og min kone, og han sagde, at han fandt mit problem meget let at løse, healsotoldme at stole på ham, at min kone ville vende tilbage, og jeg fortalte ham, at jeg stolede på ham, og han bad om oplysninger, som jeg gav ham. Tre dage senere vendte min kone hjem med børnene. Jeg var så overrasket over at se, at det var ligesindet, hun begyndte at græde og undskylde, jeg sagde til hende, at det er okay, jeg tilgiver hende, at jeg er glad for, at hun er tilbage, vi lever nu lykkeligt sammen. Hvis dit hjerte er knust, fordi din kone eller din mand smutter dig sag, kontakt denne magtfulde mand kaldet Dr. ALASHIRA, contacthim via e-mail; (dr.alashirao1@gmail.com) eller du kan også anvende iton whatsap +2348034395438

    SvarSlet
  7. Dr Alashira tak for at have bragt fred i mit ægteskab..Du er en ærlig og ærlig mand .. tak ... du er virkelig en Gud sendt til mit liv ... venligst kontakt alle Dr. Alashira, hvis du har problemer i dit ægteskab eller du vil have din mand eller kone tilbage, han hjælper dig .. han er ægte ikke som andre spirituelle læger, han er en god mand. e-main dr.alashirao1@gmail.com whatsap +2348034395438.

    SvarSlet
  8. Det er sandt, at mange af stavehjulene er falske, dette er den eneste hjul, der var i stand til at returnere min kæreste til mig i sidste uge, efter at nogle falske stavebesætninger tog mine penge. Prøv at kontakte Dr. Alashira, han vil hjælpe dig med at tro mig E-MAILdr .alashirao1 @ gmail.com eller whatsapp / viber +2348034395438, hvis du har brug for hans hjælp ... Tak.

    SvarSlet
  9. Jeg var gift i 6 år, og min mand var begge lykkelige sammen. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand bare hjem og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig og mere. Jeg var overrasket og chokeret, fordi jeg aldrig troede, den slags ord vil komme ud af hans mund. Han sendte mig parkering væk fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad jeg gjorde forkert, han sagde ikke nødvendigt, at jeg bare gik væk. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter halvandet år med ikke at bo hos ham igen. Jeg mødte en gammel ven af ​​mig, og jeg fortalte hende, hvad der er sket for mig siden halvandet år, og hun fortalte mig, det vil ikke være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt for DR WALE, og han bad mig om aldrig at græde og mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlet
  10. Jeg og min mand har været gift i 7 år nu. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand hjem og satte et sjovt og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig mere. Jeg var overraskende, fordi jeg aldrig gjorde noget forkert mod ham, og vi slog heller ikke med hinanden. Han sendte mig parkering fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad galt jeg gjorde. Han sagde nej. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter nogle år levede uden ham. Jeg mødte en af ​​mine venner og fortalte hende, hvad der også er sket for mig. Hun sagde til mig, at det ikke vil være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt til DR WALE, han bad mig om ikke at græde mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlet
  11. KONTAKT DR WALE I DAG FOR AT FÅ TILBAGE DIN EX OG FOR AT FÅ GOD KAMPANJE I DIN ARBEJDSSTED: E: MAIL: DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM ELLER RING / WHATSAPP +2347054019402
    Årsager til, at jeg deler dette, er på grund af det gode arbejde, DR WALE gjorde for mig og mine venner. Sandheden bliver fortalt DR WALE er den slags mand, du kan stole på og stole på. Han arbejder 100% sikkert. DR WALE holder sig til sit ord, han svigter ikke. Så i dag vil jeg anbefale DR WALE til alle, der har brug for hjælp. Ring / WhatsApp +2347054019402 ELLER E: mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  12. Efter at have boet i et dårligt ægteskab i nogle år har jeg mistet mit job, jeg græd dag og nat og blev næsten gal. Men nu er jeg også på benene igen tak også DR WALE, der gendanner min lykke. Efter at jeg havde læst om alle de gode ting, DR WALE har gjort for folk, kontaktede jeg ham hurtigt og fortalte ham om, hvad der går igennem. Min mand slog mig altid uden nogen grund til, at han altid fornærmer alt, hvad jeg gør. Efter at have fortalt DR WALE alt dette gjorde han en Voodoo-fortælling for mig og fandt ud af, at min mand så en anden uden for vores ægteskab, det er grunden til, at han kommer hjem og ledte efter fejl. Men alt takket være DR WALE, at han nu har gendannet alting til det normale igen. min mand har bedt om tilgivelse fra mig, og min chef på mit arbejdssted har bedt mig om at komme tilbage på arbejde. Jeg anbefaler også DR WALE alle, der har brug for hjælp. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp +2347054019402

    SvarSlet
  13. Jeg overvejede at tænke dig selv på grund af min mand, der efterlod mig til en anden kvinde. de rejste begge langt væk fra mig, jeg kunne ikke kontakte min mand mere. Så alt det, der fik mig til at bekymre mig, var ikke mit sind afgjort. Da alt dette foregik med mig. Jeg valgte at kigge på internettet, hvor jeg stødte på mange gode vidnesbyrd om DR WALE. Så jeg tog kontakt med DR WALE og fortalte ham, hvad der sker med mig, og han bad mig om ikke at græde og bekymre mig mere. DR WALE kastede en Voodoo-trylleformular, der fik min mand til at komme tilbage til mig og begyndte at bede mig om at være barmhjertig med ham. Hvis du har problemer i dit ægteskab eller forhold, så tro mig, at DR WALE er den bedste mand at kontakte. E: Mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvarSlet
  14. Jeg er her for at tale om det gode arbejde med DR WALE, jeg har altid problemer med at møde mænd hver gang jeg møder en mand på date, når vi ser efter den dag, at manden ikke mere vil have interesse for mig. Alle de steder, hvor jeg gik for at lede efter job, afviste mig alle. Så jeg bliver ved med at undre mig over, hvad der gik galt med mig. Først da jeg mødte denne store mand ved navn DR WALE, der hjalp mig med at ofre en fortryllelse. Lige siden DR WALE har trylleformuleret for mig, er der kommet gode ting på min vej. De kontorer, jeg summerede mit CV, de har bedt mig om at begynde at komme på arbejde. Enhver mand, jeg møder nu, vil vide flere ting om mig. Fortryllelsen DR WALE gjorde for mig har bragt mange gode ting min vej og ind i mit liv. Så hvis du er et problem i dit arbejdssted eller forhold, er DR WALE den rette person at kontakte. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp +2347054019402

    SvarSlet
  15. Jeg er en glad person nu alt sammen takket være DR WALE. Jeg blev gift 2012. Jeg kunne ikke føde i fem år. MIN mand var bekymret og planlagde at sende mig ud af sit hus fortalte mig, at han ville skille mig. Alt dette lægger stor smerte i mit hjerte. Med mit hjerte i smerter, det er her, jeg deler mit problem med en af ​​mine venner, jeg ved, at jeg også havde giftede problemer. Hun sagde, at i løbet af sin hårde tid var DR WALE den, hun kontaktede, og DR WALE bragte sin mand tilbage inden for 3 dage, og begge er glade igen sammen. Jeg tog DR WALE-kontakt fra hende og chatte DR WALE på WhatsApp +2347054019402. Jeg fortalte DR WALE alt, hvad der bekymrede mit hjerte, og han bad mig om ikke at græde mere. DR WALE Kastede en trylleformular for mig inden for få måneder han kastede trylleformularen for mig, jeg var gravid. 2019 fødte jeg et barn, min mand var glad, og vi lever lykkelige. Så hvis du har brug for presserende hjælp til enhver form for problemer, er du i DR WALE er den rette person at kontakte. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvarSlet
  16. Min mand ændrede sig dramatisk mod mig, kommunikerer ikke længere. Han respekterer mig ikke og beskylder mig falsk for utroskab på grund af ondt sladder .. Men jeg er simpelthen FORVALLET over resultaterne af Dr.Wale, der stavede kærlighed for mig. Alt går så godt og PRÆCIS hvordan han sagde, det ville være. Selvom det tog 3 dage at komme fuldt ud, var det så det værd, fordi tingene næsten er ved perfektion! Hvordan han tog min situation og vendte den fuldstændigt om for at give mig præcis, hvad jeg ønskede, ligger uden for mig, men noget, jeg aldrig vil stille spørgsmålstegn ved og bare være helt taknemmelig, Gud velsigne DR WALE for at gøre sorg til lykke. DR WALE-kontakt: E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvarSlet
  17. Har hørt mange gode nyheder om DR WALE. En af mine venner, der spillede lotteri, fortalte mig, hvordan DR WALE gav sit heldige nummer til Win. En ven fortalte mig, hvordan DR WALE bragte sin mand tilbage til hende. En ven af ​​en ven forklarer, hvordan DR WALE hjalp ham med at vinde kontraktjob, som han har kæmpet i årevis. En ven talte også om, hvordan DR WALE hjælper hende til graviditet hos børn. En ven talte om, hvordan DR WALE hjælper hende med at stoppe en skilsmisse, da hendes mand planlagde at skille sig fra hende. Efter at have hørt mange andre gode ting, han har gjort for andre mennesker over hele verden. Jeg har ikke noget valg at kontakte ham og dele mine problemer med ham. Fortalte ham, hvordan min mand opførte sig dårligt over for mig og børnene. Efter at jeg fortalte ham, bad han mig om at sende navnet på min mand, hvilket jeg gjorde. Han fortalte mig, at han vil trylleformulere for mig. Han siger, at når han først har trylleformuleret, vil min mand være god for mig og børnene. Sandelig efter trylleformularen blev afgivet begyndte min mand at handle normalt tilbage til os derhjemme. Han passer nu godt på os derhjemme. Du kan kontakte DR WALE på e-mail drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlet
  18. Ting har ikke været rigtig godt med mig i nogle år. Men alt tak til DR WALE for at hjælpe mig med at komme tilbage til mit lykkelige øjeblik. For tre år siden havde jeg en ulykke, der holdt mig sidelinjen i årevis. I løbet af denne tid gennemgik jeg smerter, jeg ved ikke, at min mand planlagde at skille mig, han planlagde at blive gift med en anden kvinde. Hvordan jeg fandt ud af det. Denne gode dag forlod han fejlagtigt sin telefon, hvor jeg sad, har han gik for at tage sit bad, jeg åbnede sin telefon og så alle de samtaler, han havde lavet. Hvordan han planlagde at sælge vores hus, skilt mig i min tilstand og blive gift med en anden kvinde. Efter at have set alt, var jeg bitter, og tårerne begyndte at løbe ned over mine øjne, fordi jeg ikke kunne tro, at den mand, jeg elsker med mit hjerte, vil skade mig hårdt. Efter at have set alt det leder jeg efter hjælp. Sådan stødte jeg på DR WALE, der så gode kommentarer om hans arbejde. Så jeg kontaktede DR WALE og fortalte ham alt. DR WALE gjorde en trylleformular, der fik mig til at rejse mig igen. Han gjorde også en fortryllelse, der fik min mand til aldrig at stoppe med at elske mig, og min mand bad mig om tilgivelse. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlet
  19. De er mange stavehjul online, men DR WALE er forskellig fra dem. Før jeg mødte DR WALE, har jeg prøvet en eller to stavekontrol før, eller de arbejdede for mig. Så jeg er nødt til at prøve igen, det er sådan, jeg stødte på DR WALE, en virkelig sandhed mand af hans ord og virkelig mand, der er arbejde, er ægte. Da jeg mødtes med DR WALE, forklarede jeg ham alle de problemer, jeg havde med min mand, der forlod for at blive hos en anden kvinde. Han efterlod mig og børnene intet. Efter al min forklaring fortalte DR WALE mig, at jeg skal betale for VARER, som jeg gjorde. Han fortalte mig derefter, at trylleformularen vil tage dage at arbejde, som jeg venter. FOR min overraskelse efter nogle dage, hvor jeg modtog et opkald, var stemmen min mands stemme, der græd på telefon, der fortalte mig, at han ikke vidste, hvad der kom over ham. bønfaldt mig om tilgivelse og fortalte mig er på vej hjem. Lige nu lever vi alle sammen lykkeligt sammen igen. Alt tak til DR WALE for er fantastisk arbejde. Du kan også kontakte DR WALE på e-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvarSlet
  20. DETTE er den virkelige historie. En ven ønskede at låne penge, så han kontaktede et låneselskab for lånet, uden at han vidste, at han aldrig vidste, at låneselskabet ikke var ægte. Låneselskabet Scam ham summen af ​​35.000 tusind euro. Min ven sagde, da han mødte DR WALE, at han forklarede alt. Han sagde, at DR WALE hjalp ham med at få pengene tilbage med sin store charme. De mennesker, som bedragede ham, returnerede pengene til ham ved hjælp af DR WALE. En anden ven fortæller sin historie om, hvordan DR WALE hjalp hende med at sikre sit ægteskab, forklarer hun, efter at hun blev gift, ændrede ting sig fra dårligt til værre. Hun sagde, at hendes mand altid slog hende ved at se fejl i hende hele tiden, men sagde da hun kontaktede DR WALE, ændrede alt sig til det bedre. Hun sagde, at hun var i stand til at betale for ITEMS DR WALE bad hende om at betale for, og det Åndelige arbejde var udført. Nu lever hun et lykkeligt liv sammen med sin mand igen. HVIS du har brug for DR WALE hjælp er kontakt E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlet
  21. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
    Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
    WhatsApp: +2348122948392

    SvarSlet
  22. Efter at have været i et forhold med Jake i fem år, brød han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham så hårdt på grund af den kærlighed, vi delte, jeg bad med alt, jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem til nogen online, og de foreslog, at jeg kontaktede en stavekontrol, der kunne hjælpe mig med at trylleformulere for at bringe det tilbage, men jeg er den type, der ikke tror på stavningen, men det blev uudholdeligt. men for at prøve det, hvordan jeg kontaktede Dr. Egwali, sendte jeg ham en e-mail, han forsikrede mig om, at alt vil være fint inden for få dage, at min eks vender tilbage til mig i dage, hvor vi fortsatte, han kastede kærlighedsformularen og overraskende næste dag var det omkring kl. , min eks ringede til mig, jeg var så overrasket, at jeg besvarede opkaldet, og alt, hvad han sagde, var at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ville have mig til at komme tilbage til ham, så han savner mig så meget. Jeg var så glad, og jeg gik til ham, så vi begyndte at leve lykkeligt sammen igen. Siden da har jeg lovet, at enhver, der gennemgår smerter i deres forhold, får høre om ham. Jeg henviser alle dem, der har brug for en ægte og magtfuld trylleformand til ham, han er blevet testet og betroet.
    Mail: Dregwalispellbinder@gmail.com eller du kan kontakte ham via whats-app / viber +2348122948392

    SvarSlet
  23. Gem dit ægteskab og få din eks-elsker hurtigst muligt tilbage efter opbrud / skilsmisse ”Jeg hedder Felicia, jeg vil altid være taknemmelig og taknemmelig over for den store læge Egwali for at have ordnet mit ødelagte ægteskab, efter at min mand forlod mig for et mystisk forhold ud af det blå . Jeg troede aldrig på magi, før min ven introducerede det for mig. Først var jeg skeptisk over for det, fordi jeg hørte meget om falske spellcasters, men lagde min tvivl bag mig, da jeg var desperat efter at få min mand tilbage, og jeg gjorde i henhold til hvad han bad mig om at gøre. Nu er min mand tilbage kun 48 timer efter at have kontaktet ham. Jeg lever lykkeligt sammen med min mand igen efter 6 måneders skilsmisse, og jeg vil ikke hvile, før han er kendt for den verden, jeg fortalte ham. Han har også specialiseret sig i lotteri, helbredelse af forskellige slags sygdomme, graviditetsurter. Opret forbindelse til læge Egwali via hans mail (Dregwalispellbinder@gmail.com) eller Whats-app på +2348122948392

    SvarSlet
  24. Mit navn er Senna Rayan. Fantastisk DR UDUEBOR er virkelig kraftfuld og ved, hvordan han udfører sit arbejde perfekt. Hvis ikke for ham, kunne jeg ikke forestille mig, hvad der ville være sket. Min eksmand havde altid et skænderi med mig og misbrugte mig altid. Han begyndte at opføre sig mærkeligt og sjovt og forlod mig uden grund for en anden dame. Jeg troede, at alt håb var ude. Jeg søgte efter hjælp på internettet og stødte på DR UDUEBOR. Jeg så så mange vidnesbyrd om ham. Jeg var glad, og jeg kontaktede ham på hans e-mail og fortalte ham, hvad der foregik. Han lo og forsikrede mig om at falde til ro, at han vil hjælpe mig, og at min eks vil komme tilbage og tigge mig. Han gjorde sit arbejde og fortryllede mig, og inden for 2 dage kom min eksmand og undskyldte, ligesom han fortalte mig. I dag bor vi begge sammen, og vi er endnu mere forelskede, end vi plejede at være, før han rejste. Kontakt den store DR UDUEBOR for din egen hjælp. Du kan kontakte ham via e-mail: dr.uduebor@gmail.com Du kan også WhatsApp / Viber ham på +2349044159370

    SvarSlet
  25. Hvordan en dame udgiver en kommentar på avisen om, hvordan hun får sin mand tilbage, der har skilt sig fra hende, og i dag er de tilbage i dag med hjælp fra Dr. Sacre-bønner, jeg kontaktede Dr. Sacre, at min kæreste slog op med mig, som jeg har brug for hjælp for at få ham tilbage og også for at få ham til at holde op med at være mig utro, sagde Dr. Sacre mig, at jeg skulle få det nødvendige bønnemateriale, hvilket jeg gjorde, efter bøn inden for 24 timer kom min kæreste tilbage, han slog op med de andre piger i livet, han er nu en forandringsmand, han elsker og respekterer mig, vi planlægger snart vores bryllup. alt takket være dr. Sacre
    Kontakt Dr. Sacre på nedenstående detaljer
    Dr Sacre WhatsApp-nummer:+2349076034359
    e-mailadresse: sacretempleofpower@gmail.com
    Han er en god og magtfuld mand, hans magt er ikke ond magt

    Dr. Irene Kilubi

    SvarSlet
  26. Hvordan en dame udgiver en kommentar på avisen om, hvordan hun får sin mand tilbage, som har skilt sig fra hende, og i dag er de tilbage i dag med hjælp fra Dr. Sacre bønner, jeg kontaktede Dr. Sacre, at min kæreste slog op med mig, som jeg har brug for hjælp for at få ham tilbage og også for at få ham til at holde op med at være mig utro, sagde Dr. Sacre mig, at jeg skulle få det nødvendige bønnemateriale, hvilket jeg gjorde, efter bøn inden for 24 timer kom min kæreste tilbage, han slog op med de andre piger i livet, han er nu en forandringsmand, han elsker og respekterer mig, vi planlægger snart vores bryllup. alt takket være dr. Sacre
    Kontakt Dr. Sacre på nedenstående detaljer
    Dr Sacre WhatsApp-nummer:+2349076034359
    e-mailadresse: sacretempleofpower@gmail.com
    Han er en god og magtfuld mand, hans magt er ikke ond magt

    Dr. Irene Kilubi



    Jeg har stået over for et problem, mænd elsker mig ikke, de bruger kun, og efter at have haft sex med mig, glemmer de mig, siden jeg begyndte at have en kæreste, har ingen mand været i forhold til mig i 1 eller 3 måneder, de slog op med mig, Jeg vidste, at jeg havde brug for hjælp, så kom jeg i kontakt med Dr. Sacre, som bad for mig, siden dengang vil forskellige rige mænd gifte sig med mig, så vælger jeg den mand, som jeg elsker, og i dag er vi lykkeligt gift, jeg kender mange mænd eller kvinde står over for det samme problem, kontakt Dr. Sacre på WhatApp nummer:+2349076034359 eller e-mail sacretempleofpower@gmail.com, han vil hjælpe dig, hvis du har brug for din kæreste tilbage eller nogen du elsker, kan han få dem til at elske dig, kontakt ham for at få hjælp

    Angelina

    SvarSlet
  27. Nogle gange går vores liv i nogle hårde tider, men vi bør prøve og holde fast. Hvis du leder efter en måde at reparere eller forbedre dit ægteskab på, så er du glad for, at du har fundet DR WALE, og jeg anbefaler kraftigt, at du kontakter ham. Heri dokumenterer jeg min indsats for at søge forsoning med min kæreste, som overraskede mig meget, da hun slog op med mig for et par måneder siden. vi havde haft en konflikt, men jeg troede aldrig, det ville få hun til at forlade mig, men alt takket være den gode DR WALE, som hjalp mig med at bringe min ekskæreste tilbage til mig. Du kan kontakte ham via: WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER Email : drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  28. Jeg er meget glad for at dele dette fantastiske vidnesbyrd, jeg var såret og knust, da min mand efterlod mig med vores barn, jeg var forvirret og vidste ikke hvad jeg skulle gøre, jeg elskede ham så højt, jeg prøvede alt hvad jeg kunne bringe ham tilbage, men alle mine anstrengelser var forgæves, på en trofast dag forklarede jeg mit problem til min veninde, og hun fortalte mig om en stor kærlighedsformular kaldet DR WALE, som også gjorde hende gravid, da hun ledte efter et barn, efter hun fortalte mig, at jeg også gik online for at se alle de gode nyheder om DR WALE, jeg kontaktede DR WALE gennem kontaktoplysningerne, som min ven gav mig, efter nogle timer svarede trylleformularen mig og bad mig blive og gav mig nogle instruktioner hvad jeg skulle gøre, og jeg gjorde præcis, som jeg fik besked på, til min største overraskelse, at min mand, som ikke har ringet til mig i tre år, ringede til mig og begyndte at undskylde for alle de fejl, han gjorde mod mig og tryglede mig om, at han ville Vend hjem med mig og børnene, nu elskede han mig mere end nogensinde før, mine respektable seere brødre a nd søstre, hvis du går igennem nogen form for problem, kontakt DR WALE, jeg giver dig 100 % garanti for, at han vil løse dine problemer. kontakt ham VIA WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  29. Mit navn er Luca Matteo, dette har været en af de bedste ferier i mit liv, fordi jeg fik min kone tilbage inden for få timer. Jeg læste nogle gode vidnesbyrd om Dr. Udama, før jeg ringede til ham, men jeg vidste ikke, om alle de historier var sande, før jeg vandt min kone tilbage. Efter at jeg havde vundet min kone tilbage, har jeg med hjælp fra Dr. Udama lært at dele mit vidnesbyrd med alle på denne hjemmeside om, at Dr. Udama er en virkelig kraftfuld trylleformular, der genopbygger ethvert ødelagt forhold eller ægteskab med en kærlighedsformular på få timer. Du er velkommen til at kontakte Dr. Udama på WhatsApp: ( +27 65 897 8226 ) eller e-maile ham på ( udamaada@gmail.com ) og takke mig senere.

    SvarSlet
  30. God dag! Jeg er Martina Bonucci, og dette er min historie.. Efter 3 års brudt ægteskab efterlod min mand mig med tre børn, og mit liv blev ødelagt. Jeg ville afslutte det hele, jeg begik næsten selvmord, fordi jeg var så deprimeret. Jeg var så følelsesmæssigt deprimeret hele denne tid, og livet virkede meningsløst. På en skæbnesvanger dag, mens jeg surfede på internettet, stødte jeg på adskillige vidnesbyrd om Dr. Udama. Nogle mennesker vidnede om, at det bragte deres eks tilbage, nogle vidnede om, at det genopretter livmoderen og helbreder sygdomme med hans urter. Jeg var mere interesseret i forsoning med min mand, hvilket Dr. Udama muliggjorde på 3 dage. Nu er min mand tilbage, og vi har levet lykkeligt lige siden. Tak skal du have. Her efterlader jeg din kontakt til alle. E-mail: udamaada@gmail.com Ring / Whatsapp: +27 65 897 8226

    SvarSlet
  31. MIT ÆGTESKAB ARBEJDEDE IGEN MED HJÆLP FRA DR ISIKOLO, SOM ER DEN MEST ÆRLIGE STAVELSESTYPER, DU KAN FINDE
    Jeg er Helen Thompson Mit hjem har været fyldt med uendelige problemer og elendighed, som førte til den skilsmisse, jeg aldrig ønskede med min mand. Alt styrtede ned, og vi gik hver til sit. Jeg prøvede at komme videre, men det var så svært for mig, fordi jeg stadig elskede min mand, og min datter har altid grædt, fordi hun ville have sin far tilbage. Jeg havde ikke noget valg i stedet for at søge hjælp, hvilket fik mig til at kontakte DR ISIKOLO efter at have set så mange gode bemærkninger om hans arbejde. Han forsikrede mig om at forsone mig og min mand med hans forsoningsbesværgelse, hvilket han gjorde. Jeg er glad for at fortælle jer alle, at kærligheden og lykken er blevet genindsat, og vi fandt sammen igen, og jeg tror på, at det er for evigt for os og alt takket være DR ISIKOLO for at gøre så meget for at redde min familie. Han har aldrig for travlt til at hjælpe nogen. Så kontakt ham nu, hvis du også har brug for hjælp. e-mail ham nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms via WhatsApp: +23481333261196

    SvarSlet
  32. Jeg giftet meg med skolekjæresten min, vi har begge to barn sammen. vi levde fint ikke før stemoren hans kom på besøk til oss. etter en uke hun dro, begynte mannen min å ha en morsom oppførsel mot meg. Jeg ble sjokkert og overrasket fordi jeg aldri visste hva jeg gjorde galt. han fortalte meg at han avslutter ekteskapet vårt, og han vil også ta barna med seg. fordi jeg visste at mannen min ikke var denne typen mann med dårlig hjerte, måtte jeg bare se etter en løsning i tide. det var slik jeg kom over DR WALE så mange gode vitnesbyrd om ham. så jeg kontaktet ham fortalte ham alt som foregikk med meg. DR WALE fortalte meg at han ville forberede en trolldom for meg, og han ba meg få noen ting som jeg betalte for dem. etter at han hadde trollbundet meg, viste han seg at stemoren min sto bak alt som har skjedd i ekteskapet vårt. hun gjorde en spell for atskilt jeg og mannen min, mannen min stemor er nå i skam. alt takket være DR WALE som kom til rett tid for å hjelpe meg ut av dette rotet. DR WALE er en god mann med sine ord. du også kan kontakte ham, og han vil bringe din lykke tilbake. WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  33. Efter at jeg var blevet i et dårligt ægteskab i nogle år, også ved at tænke på det, mister jeg også mit job, jeg græd dag og nat, og jeg blev næsten gal. Men nu er jeg tilbage på benene, alt tak også DR WALE, der genoprettede min lykke. Efter at jeg havde læst om alle de gode ting, DR WALE har gjort for folk, kontaktede jeg ham hurtigt og fortalte ham om, hvad jeg går igennem. Min mand tævede mig altid uden grund, og han bliver altid stødt på alt, hvad jeg gør. Efter at have fortalt DR WALE alt dette, gjorde han en trylleformel for mig og fandt ud af, at min mand så en anden uden for vores ægteskab, det er grunden til, at han kommer hjem og ledte efter fejl. Men alt takket være DR WALE, at han nu har bragt alt tilbage til det normale igen. min mand har bedt mig om tilgivelse, og min chef på min arbejdsplads har bedt mig om at komme tilbage på arbejde. Jeg anbefaler også DR WALE alle, der har brug for hjælp. kontakt DR WALE Via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  34. Jeg er her også og setter pris på det gode arbeidet til DR WALE. Da jeg trodde det var over i livet mitt, var det da denne flotte mannen kalt DR WALE kom meg til unnsetning. Jeg hadde alvorlige problemer med mannen min, at han sender inn et skilsmissebrev som forteller meg at han vil skilles fra meg. Det gjør at jeg mister litt fokus på arbeidsplassen min, noe som gjorde at sjefen min ga meg et sparkebrev, og det blir verre for meg. Ikke før denne dagen fortalte en god venn av meg hvordan DR WALE hjalp henne med problemet hennes. Så jeg tok motet til å kontakte DR WALE og fortalte ham alt. Alt han gjorde for meg var at han trollbandt meg som gjorde at mannen min aldri ble skilt fra meg igjen, og sjefen min på jobben ringte meg tilbake for å begynne å jobbe igjen. nå lever jeg og mannen min lykkelig sammen. Du kan kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER
    drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  35. Jeg er her også værdsætter DR WALEs gode arbejde. Da jeg troede, det var forbi i mit liv, var det, da denne store mand ved navn DR WALE kom mig til undsætning. Jeg havde alvorlige problemer med min mand, at han indgiver et skilsmissebrev, der fortæller mig, at han vil skilles fra mig. Det får mig til at miste noget fokus på min arbejdsplads, hvilket gjorde, at min chef gav mig et fyrebrev, og det bliver værre for mig. Ikke før i dag fortalte en god ven af mig, hvordan DR WALE hjalp hende med hendes problem. Så jeg tog modet til at kontakte DR WALE og fortalte ham alt. Det eneste, han gjorde for mig, var, at han kastede en trylleformular til mig, der gjorde, at min mand aldrig blev skilt fra mig igen, og min chef på arbejdet ringede tilbage for at begynde at arbejde igen. nu bor jeg og min mand begge lykkeligt sammen. Du kan kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER
    drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  36. Mannen min pakket ut av huset for å bo sammen med en annen dame han møtte på nettet, og han sendte meg skilsmissepapirer. Jeg ønsket ikke skilsmisse på grunn av kjærligheten jeg har til mannen min, jeg vil ikke at familien min skal gå i stykker. Jeg mistenkte at kvinnen brukte en trolldom for å binde mannen min slik at han ikke kan komme tilbake til familien sin. Jeg lette etter tips om hvordan jeg kan vinne mannen min tilbake, og jeg kommer over en kommentar som sier at DR WALE hjalp henne med å få mannen tilbake etter flere måneders samlivsbrudd, og jeg tok WhatsApp-nummeret til DR WALE som var til stede på kommentaren og WhatsApp +2347054019402 ham om problemet mitt, og han svarte meg og hjelpe meg med å gjenopprette mannen min innen en uke, og akkurat nå er mannen min tilbake hos meg, og han er enda mer kjærlig og omsorgsfull. Du kan også kontakte DR WALE for å få hjelp på WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com DR WALE er den rette personen å kontakte om forholdet ditt eller ekteskapsproblemer, og han vil hjelpe deg med å få tilbake eksen din, og jeg er veldig glad for å vitne om hans gode arbeid

    SvarSlet
  37. vil bare dele anmeldelsen min om den kraftige trylleformularen DR WALE mannen min søkte om skilsmisse etter ni gode år med ekteskap, det var vanskelig for meg og barna. Jeg gjorde alt jeg kunne for å redde ekteskapet mitt og familien min, men alt mislyktes før en venn av mine fortalte meg om det fantastiske arbeidet til DR WALE. Jeg kontaktet ham og han forsikret meg i løpet av noen uker vil alt være bra, virkelig innen noen uker til min største overraskelse kom mannen min hjem og han gikk på kne og gråt og ba meg om tilgivelse Jeg er så glad akkurat nå tusen takk DR WALE, En melding til ham i dag kan endre livet ditt også til det bedre. WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  38. EFFEKTIV OG KRAFTIG KÆRLIGHEDSTAVELSER DR WALE
    Jeg er blevet afvist af min mand efter fem(5) års ægteskab, bare fordi en anden kvinde havde en trylleformular på ham, og han lod mig og barnet lide. en dag, da jeg læste gennem nettet, så jeg et indlæg om, hvordan denne trylleformular på denne WHATSAPP +2347054019502 har hjulpet en kvinde med at få sin mand tilbage, og jeg gav ham et svar på hans WHATSAPP, og han fortalte mig, at en kvinde havde en besværgelse om min mand, og han fortalte mig, at han vil hjælpe mig, og efter nogle dage vil jeg have min mand tilbage. Jeg troede på ham, og i dag er jeg glad for at lade jer alle vide, at denne trylleformular har magten til at bringe elskere tilbage. fordi jeg nu er glad for min mand. Tak for DR WALE. Nå ham på WhatsApp/Viber-nummer: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com Tak DR WALE. Må dine guder altid belønne dig for dit gode.

    SvarSlet
  39. Jeg tok nesten livet mitt på grunn av mannen min som forlot meg og sluttet å ringe. Han sa at han ikke elsker meg lenger, jeg prøvde å tigge ham, men han vil ikke svare meg før vi hadde en kamp og slo opp i seks måneder, etter det innser jeg at jeg ikke kan dra uten ham. Jeg prøvde alt mulig for å få ham tilbake, men mislyktes. inntil jeg kom over denne mannen som heter DR WALE på nettet, kontaktet jeg ham og fortalte ham alt som har skjedd mellom meg og mannen min før vi skilte oss. Han spurte meg ikke så frykte at alt skal bli bra igjen. han ba meg betale for gjenstander som han ville brukt til å forberede kjærlighetsformularet for meg, og jeg betalte og fulgte alle råd og instruksjoner han ga meg. Etter å ha hjulpet meg med en kjærlighetsform, og se, kom mannen min tilbake innen en uke. ba meg om tilgivelse, jeg ble så overrasket over at trollformler som DR WALE fortsatt eksisterer. Hvis noen her trenger litt hjelp, med all oppriktighet, kontakt DR WALE i dag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
    Du er faktisk den beste DR WALE takk for at du gjorde hjemmet mitt til et lykkelig hjem igjen. Jeg kan aldri slutte å snakke om deg sir. han er virkelig en flott mann, du kan kontakte ham for løsning for alle slags problemer som
    (én) lotteriformidling
    (to) eks tilbake
    (tre) bli gravid
    (fire) kur for enhver form for sykdom, sykdom og infeksjon
    Og mange andre kontakter denne flotte mannen i dag og får din
    Problemer løst 100%

    SvarSlet
  40. Jeg er en af de mennesker, der sagde: "Jeg vil aldrig ringe til en synsk eller en tryllekunstner eller hvad som helst" for at hjælpe mig med mine problemer, mindst af alle mine kærlighedsproblemer, men jeg nåede det punkt, hvor jeg vidste, at jeg havde brug for noget vejledning, og Jeg er så glad for, at jeg fandt denne mand ved navn DR WALE. Da jeg næsten mistede min kone i en af vores dumme kampe (hun slog op med mig), troede jeg, at jeg havde mistet alt. Jeg græd hele dagen og tænker, at hun aldrig kommer tilbage til mig igen. Jeg læste så mange vidnesbyrd om DR WALE kærlighedsformularer, hvordan han hjælper med at bringe den tidligere kæreste tilbage. Jeg WhatsApp ham hurtigt og får også min kone tilbage med hans kærlighedsformular. Og da jeg var mest desperat, udnyttede han mig ikke. Du ydede en rigtig god service for en person i virkelig nød. Jeg ved ikke hvordan du gjorde det, eller hvordan denne magi virker, men alt hvad jeg ved er, DET VIRKER!! min kone og jeg er lykkeligt sammen igen, og jeg vil altid være DR WALE taknemmelig. Kontakt ham via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-mail ELLER e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  41. Ekte hackere er den beste løsningen for å gjenopprette stjålet kryptovaluta. De hjalp meg med å gjenvinne mine tapte tokens etter å ha blitt offer for en phishing-svindel på Telegram der angriperne fikk tilgang til lommeboken min og stjal alle myntene mine. Ved hjelp av Genuine Hackers var jeg i stand til å gjenopprette totalt 11,8 BTC og 6,479 ETH innen 2 dager etter at jeg sendte inn saken. Kontakt GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592 for pålitelige og effektive gjenopprettingstjenester.

    SvarSlet
  42. Jeg er her for at lave en anmeldelse af, hvordan DR WALE hjalp mig med at ordne mit ægteskab, og også til dem derude, der søger hjælp og råd om, hvordan du redder dit ødelagte ægteskab eller forhold, for et par måneder siden havde jeg problemer med min mand, jeg bemærkede han har haft en affære med en anden ung dame på hans arbejdsplads. Jeg konfronterede ham, men han blev vred og sagde til mit ansigt, at det er sandt, som om det ikke var nok, gik han videre ved at fortælle mig, at han ikke elsker mig længere at han ville skilles, jeg var for knust og forvirret, jeg tryglede ham om, at jeg ikke ville skilles, men han insisterede, før da havde jeg hørt om DR WALE, mens jeg surfede på internettet, hvordan han plejede at hjælpe folk med brudte ægteskaber og forhold, jeg tænkte på det, og jeg besluttede at kontakte ham, han lover at få et smil på mit ansigt igen, jeg fulgte hans instruktioner og inden for nogle uger blev jeg så overrasket over at se min mand knæle foran mig og undskylde for det han havde sagt om skilsmissen, det er noget jeg aldrig havde forventet, jeg takker DR WALE for det han har gjort for mig, lever nu lykkeligt med min mand og han er holdt op med at se den anden kvinde. Venligst, hvis du har problemer som dette, råder jeg dig til at kontakte DR WALE, han kan også hjælpe dig. via WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  43. Jeg kan ikke glemme, hvordan DR WALE hjalp mig med at genoprette mit ægteskab efter ni måneders adskillelse med min kone på grund af skænderier, og hun rejste og aldrig vendte tilbage til mig, jeg gjorde så meget for at få hende tilbage, men intet lykkedes ikke før Jeg så en kommentar online, da nogen vidnede om, hvordan DR WALE hjalp hende med at få sin mand tilbage, og det var sådan, jeg kontaktede ham gennem hans WhatsApp, og efter at have skrevet mit problem ud forsikrede han mig om, at han vil hjælpe mig med at komme tilbage til min kone inden for få dage efter at have kastet kærlighedsformularen, og efter at han havde fortryllet, kom min kone hjem og tryglede, at hun var meget ked af det i dag, jeg er tilbage med min kone, og vi er begge glade og bor sammen igen. Jeg ved, at der er mange mennesker derude, der ønsker at få deres kærlighed tilbage, kontakt venligst DR WALE, for han er det perfekte svar på dit problem, hans kontaktoplysninger er: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  44. Mit ægteskab gennem tyve år velsignet med tre børn var ved at falde fra hinanden, fordi min elskede mand sagde, at han var træt af vores forening og ville skilles uden grund, jeg vidste, at der var noget galt et sted, så jeg gik ud for at få hjælp, efter seks måneders søgen efter hjælp uden resultat, mødte jeg endelig DR WALE, en åndelig mand velsignet af sine guder med en overnaturlig kraft til at løse forskellige livsproblemer. Jeg forklarede ham min situation, DR WALE fortalte mig, hvad der var problemet og fortalte mig, hvad han skulle gøre, jeg fulgte hans instruktioner, og efter en uge kom min mand hjem efter seks måneder, og jeg rev skilsmissepapiret, og i dag lever vi. i fred. Hvis du har noget, der generer dig i dit liv, og du ønsker en hurtig og pålidelig løsning, så kontakt DR WALE, du vil have en grund til at dele hans vidnesbyrd ligesom mig. kontakt Whatsapp/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  45. Har du noen gang vært utsatt for svindel? Mistet lommeboken eller pengene til falske hackere på nettet? Jeg ber deg om å kontakte denne pålitelige hackeren og gjenopprettingseksperten GENUINE HACKER. Jeg var et offer for falske mennesker som poserte som binære opsjoner og bitcoin-investorer, jeg mistet en sum på $10 000 og 2BTC fra bitcoin-lommeboken min til disse forfalskningene. Det tok en stund før jeg skjønte at de var svindel og dette gjorde virkelig vondt. Så hørte en venn av meg om det og anbefalte meg til GENUINE HACKER som hjalp meg å gjenopprette alt jeg mistet. For mer informasjon send en e-post til GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592.

    SvarSlet
  46. Jeg vil bruge dette medie til at takke den store trylleformular DR WALE for at bringe min kære mand tilbage. Da min mand forlod mig og vores to børn til en anden kvinde, levede jeg i smerter, fordi jeg elsker ham så højt, jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, faktisk var jeg forvirret, indtil jeg mødte en af mine venner, der hed Ella og jeg fortalte hende, hvad jeg gik igennem, så fortalte hun mig, at jeg ikke skulle bekymre mig, at hun også gik igennem det samme problem, men i hendes tilfælde var det kæresten, så tog hun mig med til en spiritist, en trylleformular, ved navn DR WALE, som hjalp hende med at bringe tilbage hendes kæreste, Da jeg kontaktede DR WALE på hans WhatsApp +2347054019402 fortalte jeg ham mine problemer, derefter fortalte han mig, hvad jeg skulle gøre, og han sagde, efter at jeg havde gjort, hvad han fortalte mig, efter nogle uger vil min mand komme kravlende videre hans knæ beder mig om at tilgive ham. Efter et par uger kom min mand og begyndte at tigge mig, jeg havde aldrig forventet det ville ske så hurtigt, jeg bankede på min dør, da jeg åbnede døren, så jeg til min største overraskelse min mand på knæ tigge mig og vores børn til at tilgive ham.
    Han helbreder også alle slags sygdomme, inklusive den, der er anført nedenfor,
    1. HIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. KRÆFT.
    4. ALS (Lou Gehrigs sygdom).
    5. Hepatitis B.
    6. HYPERTENSION.
    7. LAVT SÆDTAL.
    8. ASTHMA.
    9. VIRGINIA PROBLEM.
    10. DIARHE.
    11. PUNKT.
    12. FORkølelsessår.
    13. SLAG.

    Og han kastede også følgende besværgelser,

    1. du ønsker et godt ægteskab,
    2. du er politiker, og du har brug for beskyttelse,
    3. du har brug for en kærlighedsformular,
    4. du vil være en rig mand eller kvinde,
    5. du vil have din partner til at elske dig,
    6. du leder efter kone eller mand,
    7. du ønsker at arbejde med et visum til et hvilket som helst land efter eget valg,
    8. du er en forretningsmand eller kvinde, og du ønsker, at din virksomhed skal flytte,
    9. du vil have din chef til at elske dig,
    10. du ønsker, at din mand eller kone skal tilbede dig,
    11 Du har brug for et job,
    12 Du har brug for forfremmelse i dit job,
    Enhver, der har problemer anført ovenfor, bør venligst kontakte DR WALE, den store trylleformular. Kontakt ham via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  47. Stærk og kraftfuld kærlighedsformular til at vinde din eks tilbage.. Jeg har besluttet, at jeg vil bruge hele dagen på internettet bare for at sikre, at en masse mennesker er i stand til at læse dette mit vidnesbyrd om DR WALE, som er en magtfuld trylleformular fra Afrika, Efter at være blevet forladt af min elsker, var jeg så ensom den samme dag, at jeg besluttede at gå gennem nettet for at få nogle forholdstips, jeg vidste aldrig, at dette var køreplanen, der vil sikre min kærestes tilbagevenden. Efter at have læst en masse tips om, hvordan jeg genopretter mit forhold på en bedre måde, opdagede jeg, at DR WALE har mange anbefalinger end andre stave-styrere, så med dette havde jeg besluttet mig for, at DR WALE var den rigtige person til job, Og jeg kontaktede DR WALE gennem hans oplysninger, som jeg så på internettet, og jeg var så glad, at jeg valgte at arbejde med DR WALE, fordi hans arbejde var 100% perfekt, og besværgelsen bragte min elsker tilbage til mig med hurtig lettelse, du kan kontakt ham også for hjælp nu Via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  48. Jeg er her for at dele denne min korte historie. Det handler om firmaet og ejendommene, som min far efterlod, før han døde. Fordi jeg ikke vidste meget om hans forretning, planlagde nogle af hans partnere at sparke mig ud af ejendommene. Jeg var forvirret over alt. ting begyndte at gå galt. Jeg ved ikke, hvem jeg skal græde til. Sagen blev ført for retten, men det ser ud til, at det gik til fordel for min forræder. forræderen fortalte mig, at jeg aldrig vil have noget at kalde mit, at han endda vil låse mig inde. Alt dette fik mig til at gå i depression. Jeg tabte på alle områder. men her er det hele vendt. en dag læste jeg på internettet, og det var sådan, jeg løb ind på DR WALE-siden. På hans side så jeg en masse gode nyheder og vidnesbyrd om ham, hvordan han har hjulpet mange mennesker med at vinde en retssag og gjort mange andre gode ting for folk. Så jeg nåede ud til ham og forklarede alle detaljer om min situation til ham derfra. DR WALE fortalte mig, at jeg ikke havde noget at frygte for ham, fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og ting, jeg skulle betale, som jeg betalte for alt og fulgte instruktionerne. Da jeg skriver dette, er alle ejendomme og firma blevet givet tilbage af retten. Jeg ved ikke, hvordan DR WALE gjorde sit mirakel og magi. Jeg har fuld kontrol over alt nu. Alt sammen takket være DR WALE. Jeg sætter virkelig pris på dig. DU kan kontakte DR WALE på hans WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  49. Der er en fantastisk PSYCHIC, der giver lotteri-vindende numre til folk. Jeg vandt $839.342.000 millioner dollars ved hjælp af hans vindertal. Hans navn er DR WALE. Jeg har spillet lotteri i årevis, og jeg har aldrig været heldig, men min ven på kontoret vandt 996.800.000 millioner dollars og sagde op fra arbejdet, så jeg beder ham om hjælp, og han sagde, at DR WALE forudsagde sin sejr efter at have kastet en besværgelse og gav ham vindernummer at spille, og han vandt, så jeg talte med DR WALE på WhatsApp: +2347054019402 for at få hjælp. Han svarede og sagde, at der skulle foretages en læsning og en trylleformular for at afsløre mit vindernummer, jeg oplyste hans krav til læsning og afgivelse af besværgelsen. Efter besværgelsen gav han mig nogle cifre og sagde, at det var mit vindernummer og fortalte mig, hvornår og hvor jeg skulle spille det. Jeg gjorde som instrueret og dage senere fik jeg et opkald om, at jeg vandt $839.342.000 millioner dollars, jeg troede det var en joke, indtil beløbet ramte min bankkonto. DR WALE kan også hjælpe dig med at vinde. Kontakt ham via WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  50. I dag har været den lykkeligste dag i mit liv efter et år med tristhed og sorg uden at være sammen med den jeg elsker, jeg prøvede alt mit bedste for at sørge for at gøre min kæreste glad, men det ser aldrig ud til at fungere godt, det var som jeg gør alt forgæves, men alt tak til DR WALE for at komme for at ændre alle mine bekymringer og sorg til Joy. Jeg kendte den store mand, da jeg læste nogle vidunderlige anmeldelser om DR WALE, og hvordan han har hjulpet mange mennesker med deres parforholdsproblemer. Jeg læste et blad, og så så jeg også gode vidnesbyrd, som så besluttede jeg ikke at spilde tiden. Jeg rakte ud til DR WALE og forklarede ham alle mine problemer, han fortalte mig, at jeg ikke skulle bekymre mig, han forsikrede mig om, at alt ville blive ordnet. Jeg troede så meget på DR WALE, fordi jeg tror, han ikke kan svigte mig, og jeg sendte ham alle mine detaljer. DR WALE svigtede mig aldrig, min mand, der forlod mig for godt et år siden, kom tilbage til mig. Min mand og jeg har levet tilfredse, siden denne trylleformular genforenede os med sine kærlighedsbesværgelser. Tak så så meget DR WALE for dine stærke besværgelser. udtryk er ikke nok til at sige tak. Her er hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet