torsdag den 2. maj 2013

Foromtale af arrangement i Jyderup 7. maj 2013


Møghættens far underholder med kulørt trio

Jyderup Posten 30.  april  2013, 1. sektion, side8
Forfatteren Rune T. Kidde og Christian Søgaard-Trioen underholder i Jyderups gamle Byrådssal.


Rune T. Kidde står bag talrige bøger for børn og voksne. Foto: Marianne KiddeAf ELISA HAUERBACH
JYDERUP: 

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når » kultforfatteren «Rune T. Kidde serverer nogle af sine » Ækle Æventyr og andre Æskapader « i selskab med Chr. Søgaard Trioen.
Det sker tirsdag den 7. maj om aftenen.
Med støtte af Statens Kunstråd, har kulturgruppe i Jyderup og Holbæk bibliotek arrangeret at multikunstneren lægger vejen forbi Jyderup. Rune T. Kidde er blandt andet kendt for sine » skæve « tegneserier om blandt andet » Den lilla møghætte og pulven « . Han har skrevet mere end 100 bøger til børn og voksne, og har arbejdet for et bredt udvalg af danske aviser og blade, samt skrevet teaterstykker og indspillet cd'er. 


Den 7. maj gæster » Den lilla Møghætte's « far -forfatteren Rune T. Kidde og Christian Søgaard-Trioen den gamle byrådssal i Jyderup. Pr-foto.


Samarbejde med glimt i øjet
Samarbejdet mellem Rune T. Kidde og Chr. Søgaard går langt tilbage.
Den 7. maj kan publikum høre tekster af Kidde og musik af Søgaard, samt jazz-klassikere, som Kidde oversætter eller skaber helt nye tekster til. Der bliver mulighed for at høre flere helt nye numre, hvor der er digtet om alt fra kærlighed til modersmål, og drømme om at ligge på den lade side og leve sit liv con amore alt serveret med et lunt glimt i øjet.
Det lune gemyt er de fire herrer fælles om.
Trioen består af Christian Søgaard, sanger, entertainer og harmonikaspiller.
Han har tidligere kørt landevejene tynde sammen med bl. a.
Poul Dissing og Benny Andersen og mange flere fra toppen af dansk musikliv.
Han har i årevis været fast akkompagnatør for den grønlandske sanger, Rasmus Lyberth.
Morten Nordal er trioens guitarist, kendt for sin mesterlige teknik der nærmest giver guitaren sin egen stemme. Han har ligeledes bevæget sig i mange musikgenrer og er tidligere kåret som » Årets fynske jazzmusiker « . Trioens tredie mand er Jens Holgersen, som med sin kontrabas lægger den solide og særdeles velswingende bund i musikken. Jens har som de to andre musikere, en lang karriere indenfor jazz og folkemusik.
Billetter kan købes på Jyderup Bibliotek eller ved indgangen til » Den Gamle Byrådssal « . Ingen kommentarer:

Send en kommentar