tirsdag den 2. juli 2013

Mit novelleprojekt EN VRANGMASKE I VORHERRES STRIKKETØJ...

.. i samarbejde med en lang række danske kunstnere indenfor genrerne maleri, collage, tegneserier, tegning, fotos og skulpturer vokser og vokser.

Der er nu ialt 36 noveller, historier og digte færdige, hvilket bliver til sådan cirka 89 sider.
Der er også som udvidelse af genre-repertoiret. To tegneserier på vej til bogen. Jeg holdt møde med maleren Hanne Hansen lørdag om tre farvelagte sider (se billedet), og Thomas Hjorthåb knokler med en længere sort/hvid-serie, som dukker op inden længe.Mig og maleren Hanne Hansen i fuld gang med at finde nye tegninger til bogen.


Forlaget Korridor kigger på bogen, som den ser ud ind til nu. Komponisten Nicky Bendix og jeg korresponderer livligt om lyden til en offentlig forevisning af projektet (evt. i en biograf) eller på et kunstmuseum, hvor jeg indlæser historierne, og billederne bliver filmet både helt og i mange forskellige udsnit, så det passer til fortællingen. Jeg begynder at kontakte filmfolk efter sommerferien.

Ind til videre er det tanken at lave både en papirbog, en offentlig forevisning (der evt. kan turnere) og endelig lægge alle historier på YouTube.
Jeg glæder mig i den grad til at komme videre med projektet.

Deltagende kunstnere
Maleri, collage og skulptur: Frodo Mikkelsen, Maja-Sofie Dahl, Hanne Hansen, Lisbet Winther, Celia Bech Ditlevsen, Dorte de la Cour, Niels Nielsen og Leo Larsen.
Fotos: Ari Michael Zelenko, Nikolaj Palmskov, Jan Emil Christiansen og Kristina Gittesdatter.
Tegning/tegneserie: Thomas Hjorthaab, Frank Brahe, Peter Kielland, Ida Gantriis, Peter Madsen, Henrik Kublick og Marianne/Thormod og Rune Kidde.

Musik: Nicky Bendix og Morten Umpff Langkilde.Ingen kommentarer:

Send en kommentar